For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Plakater

Forskningsdagenes profil viser fellesskap og sammenheng mellom arrangementene rundt omkring i landet. Vi utarbeider hvert år en ny plakat som spiller på årets tema. Plakatene er selvfølgelig gratis for våre arrangører.

I 2017 er temaet verdier og spørsmålet vi stiller er "Hva gjør noe verdifullt?" - med underteksten "Verdien av forskning for fremtiden".

Årets plakat er som vanlig trykket på to sider, med nynorsk tekst på den ene og bokmålstekst på den andre. Plakaten finnes i A1 og i A3-format, samt som postkort. Postkortene kommer i pakninger á 50 stykker, plakatene i pakninger á 10. 

I august sender vi ut tre plakater til alle som er registrert som arrangører innen den tid. Disse er brettet for å få plass i en konvolutt. Ønsker du postkort, flere plakater eller plakater som ikke er brettet (såkalt plano) kan du bestille dem gratis og fritt tilsendt i nettbutikken etter 1. august. 

I tillegg kan plakaten lastes ned som PDF-fil fra kolonnen til høyre. Den er stor nok til å printes ut i A3 på en vanlig printer, men ikke til å trykkes. 

Verktøykasse

I tillegg til huset, grana, hunden og høna som pryder plakaten har vi fått brettet skjorte med slips, fly, båt, reke, hjerte, fisk og datamus. Alle figurene er fotografert enkeltvis, slik at bildene kan brukse som illustrasjoner i broskyrer og på annet materiell i markedsføringen av årets festival. Du kan få tilsendt hele "verktøykassa" med disse bildene, fonter og maler for å lage eget materiell med samme visuelle identitet som plakaten. Send en epost til oss for å få "verktøykasse".

Tidligere års temaer, slagord og plakater

2003 – Helse (Jakten på et bedre liv)
2004 – Innovasjon (På sporet av fremtiden)
2005 – Fysikk og design (Umulige muligheter)
2006 – Etikk, deltema Ibsen (Med viten og vilje)
2007 – Polaråret, deltema globalisering (Tampen brenner)
2008 – Miljøvennlig energi og kunst og vitenskap, deltema Wergeland (Gjennom ild og vann)

For nedlasting