For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Vinnerne av vervekonkurransen er kåret!

16.04.2014

Forskningsdagene har endelig kåret to vinnere i forbindelse med vervekonkurransen på våre nyhetsbrev. Les saken for å finne ut hvem vinnerne er. Vi gratulerer og ønsker dere alle en riktig god påske!

Gratulerer til Mette Marit Bie Sørum og Anne-Berit Dybvik Hansen! Som vinnerne av vervekonkurransen får hver deres lekre, rød DAB-radio fra Argon tilsendt i posten.

Vi gratulerer vinnerne av Forskningsdagenes vervekonkurranse og gir ut to rød DAB-radioer fra Argon som premie!Vinnerne av konkurransen får hver sin røde DAB-radio fra Argon i premie.

Vi i Forskningsdagene vil ha flere abonnenter på våre nyhetsbrev som kommer ut cirka seks ganger i året. For å lage flotte festivaler år etter år må vi rekruttere nye bidragsytere gjennom våre faste arrangørinstitusjoner, og vi må også finne nye arrangører hvert år. Våre arrangørerer er viktige for oss, og en viktig kide til å finne nye, potensielle kontakter.

Gjennom vervekonkurransen ønsket vi å oppmuntre til å invitere andre med i fellesskapet, og vi håper dere fortsetter å tipse oss om nye kontakter!

God påske fra oss i sekretariatet!

Bookmark and Share