For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Årets Researchers' Night-arrangører

12.02.2016
Sekretariatet fikk inn mange gode forslag om arrangementer til fristen den 1. februar, og har gleden av å kunne støtte syv av dem med større og mindre summer.

Det er tre nykommere i år: Høgskulen i Sogn og Fjordane som vil lage arrangement både i Førde og Sogndal og live streame slik at alle kan få med seg "alt", Universitetet i Bergen vil lage forskernatt på Historisk museum og i hagen utenfor, og det nylig innstiftede Akademiet for yngre forskere vil invitere tenåringer og studenter inn i det ærverdige huset til Det Norske Videnskaps-Akademi i Oslo.

Universitetet i Stavanger og BI Stavanger skal arrangere Bachelor-slam igjen etter en vellykket oppstart i fjor. Kunnskapsbyen Lillestrøm inviterer som vanlig til åpent hus, Fakultet for naturvitenskap og teknologi ved NTNU åpner dørene for over 1200 nysgjerrige skoleelever for tolvte år på rad, Karmsund folkemuseum, Haugesund Billedgalleri, Høgskolen Stord/Haugesund samarbeider som vanlig om forskernatta i Haugesund og har i år fått med seg Haugesund Folkebibliotek på laget.

Det er bare å glede seg!

Bookmark and Share