For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Her er plakaten for 2017

19.06.2017

Hva gjør noe verdifullt egentlig? Vi i sekretariatet føler at vi fikk mer for pengene da de ble brettet til figurer som skal pryde årets plakat, postkort, og brosjyrer.   

Plakaten får som vanlig en bokmåls- og en nynorskside, og den blir trykket i A3, A1 og som postkort. I august sender vi ut tre plakater til alle arrangører, samt legger dem i nettbutikken hvor både plakater og postkort kan bestilles helt gratis. 

Verktøy for visuell identitet

I tillegg til huset, grana, hunden og høna som pryder plakaten har vi fått brettet skjorte med slips, fly, båt, reke, hjerte, fisk og datamus. Alle figurene er fotografert enkeltvis, og bildene blir gjort tilgjengelig for arrangører til bruk i markedsføringen av årets festival. Hvis det skal være et arrangement om naturressurser kan grantreet brukes som illustrasjon. Handler det om verdier fra havet, da kan kanskje fisken passe? Og hvis det handler om forvaltning av økonomiske verdier kan kanskje temaet illustreres med skjorte og slips?

Vi tilbyr en liten "verktøykasse" som i tillegg til bilder av figurene og plakatbildet inneholder plakatteksten og fonten som er brukt på plakaten. Dermed blir det lettere å lage egne programmer, flyere, plakater og så videre med den samme identiteten. Hvis dere vil ha tilgang til verktøykassen eller hjelp med tilpassinger er det bare å ta kontakt med sekretariatet. Gjerne så raskt som mulig, før vi tar sommerferie.

Forskningsdagene startet i vår et samarbeid med byrået Trigger og det var de som kom med idéen om å bruke brettefigurer av pengesedler i årets visuelle identitet. Figurene er brettet av Pernille Sagstuen og fotograf er Edmond Yang. 

Forskningsdagenes plakat 2017Forskningsdagenes plakat 2017

  

Bookmark and Share

Relevante artikler