For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Dine studenter kan være med på å utvikle spennende prosjekter for reiselivet

07.11.2017

Det nærmer seg søknadsfristen for Forskningsrådets idélab for reiseliv, og  studenter og andre unge oppfordres spesielt til å søke om å delta. Del gjerne denne saken på egen institusjon.

Bli med på idélab for reiselivet! Dette er en ny metode for idéutvikling som er lærerik, gir deg nye nettverk og er gøy! Vi søker deg som har utdanning eller erfaring med reiseliv, opplevelser, digitalisering, bærekraftstenkning, logistikk, markedsføring eller andre fagområder og bransjer som blir viktige for reiselivet fremover. Søknadsfristen er 13. november kl. 23:59.
 
Norsk reiseliv angår oss alle. Hvordan skal vi utvikle reiselivet slik at det blir lønnsomt, bærekraftig og spiller på lag med alle oss som bor i Norge? Og hvordan sikrer vi at de riktige aktørene, fagområdene og bransjene involverer seg i de smarteste løsningene?

Mastergrad eller tilsvarende erfaring. Vi søker deg som har utdanning eller erfaring med reiseliv, opplevelser, digitalisering, bærekraftstenkning, logistikk, markedsføring eller andre fagområder og bransjer som blir viktige for reiselivet fremover.

Søk før 13. november
Vær rask, søknadsfristen er allerede 13. november kl. 23:59. Ved å delta på idélaben får du være med på noe som er lærerikt, spennende og gøy. Du blir kjent med nye mennesker, og får være med på å forme ideer til hvordan reiselivet skal bli i fremtiden.  De beste ideene som jobbes frem i gruppene, blir delfinansierte av Forskningsrådet, slik at ideene kan bli til virkelighet.

Søknaden er et kort motivasjonsbrev, der du forteller om din kompetanse og erfaringsbakgrunn, og overbeviser oss om hvorfor nettopp du bør delta på idélaben!

Før du sender inn søknaden, bør du lese konkurranseteksten her
Søknadsskjemaet finner du her.

Mer informasjon om Forskningsrådets idélab for reiselivet finner du her.

Forskningsrådet gleder seg til å lese søknaden din!

Har du lyst til å være med på idelaben om reiseliv? Du er velkommen til å melde deg på innen fristen 13. november.Har du lyst til å være med på idelaben om reiseliv? Du er velkommen til å melde deg på innen fristen 13. november.

  
 

Bookmark and Share