For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Researchers' Night 2018

19.02.2018
Fredag 28. september markeres Researchers’ Night med formidlingsarrangementer over hele Europa. Forskningsdagenes fordeling av støttemidler er klar.

I år har vi valgt å støtte både noen gamle kjenninger og noen nykommere. 

I Oslo blir det to arrangementer denne kvelden: Researchers’ Night på Realfagsbiblioteket: Det du ikke ser og Forskernatt på Teknisk museum/ Medisinsk museum.

Vitensenteret Innlandet arrangerer Researchers’ Night –Forskernatt i samarbeid med NTNU Gjøvik. 

Universitetet i Stavanger har sammen med Universitetsbiblioteket planlagt Janne & Jostein Show på universitetsbiblioteket. Her blir det diskusjon om oppvekstromaner og hva som skal til for å lage en god fortelling.

Høgskulen på Vestlandet, avdeling Haugesund planlegger Forskernatt med  arbeidstittel: Oppvekst, demokrati og bærekraftig utvikling.

I Bergen blir det Forskernatt på Dyremuseet på Universitetsmuseet i Bergen og Øl – mer enn drikke på Høgskulen Vestlandet på Kronstad.

Høgskulen Vestlandet avdeling Sogndal byr på Fest med ein forskar.

I Trondheim blir det både Yngre forskeres forskernatt i regi av Akademiet for yngre forskere, Vitenskapsmuseet inviterer til Ungdommens forskernatt på NTNU Gløshaugen og NTNUs Researchers’ Night for voksne – «Hva skjer’a? – Oppvekst i 2018» på Byscenen.

I Tromsø blir det fokus på kostholdsråd med arrangementet Nok synsing! Forskernes viktigste råd for et sunt kosthold i regi av Det helsevitenskapelige fakultet, UiT Norges arktiske universitet.

Ernæring er også tema for det årlige arrangementet på Sjusjøen i inngangen til høstferien: Høyskolen Innlandet arrangerer Trening og ernæring.

Til sist byr Stiftelsen Norsk Kulturarv og Nord Universitet på Trankoking på Å – bli med i oljeeventyret.

Vi gleder oss til mange spennende arrangementer på årets Researchers' Night 28. september!

Bookmark and Share