For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Nasjonal finale til Den Nationale Scene

30.03.2011

Den store finalen i Forsker grand prix 2011 avholdes på ærverdige Nationale Scene i Bergen søndag 2. oktober.

Showet blir en festforestilling hvor ti av våre ypperste lovende formidlerstjerner, fra Tromsø i nord til Stavanger i sør, møtes til vennskapelig dyst. Samtidig markerer finalen avslutningen på ti dager med Forskningsdager over hele landet.

65 påmeldte i Oslo

Da påmeldingsfristen for Forsker grand prix i Oslo gikk ut 8. mars satt prosjektgruppen med en liste på 65 Ph. D.-kandidater som ønsker en plass i en av de to semifinalene. Arbeidet med å lese gjennom begrunnelsene og gjøre en rettferdig utvelgelse er i full gang, og skal avsluttes denne uken.

– Det er tydelig at det er mange Ph.D.-kandidater der ute som brenner for forskningen sin og gjerne vil formidle det til andre, sier Gunn Camilla Stang fra UiO200-sekretariatet, som er prosjektleder for Forsker Grand Prix i Oslo.

– Søkerne sprer seg over mange fagfelt og er fra mange ulike institusjoner i og utenfor Oslo. Foruten universitetet og høyskolene beliggende i Oslo og Akershus, er Høyskolen i Vestfold, Høyskolen i Hedmark, og flere selvstendige forskningsinstitutter representert blant de håpefulle.

Søknadsfristen for de fire øvrige arrangørbyene for Forsker grand prix i 2011, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø, har ikke gått ut ennå.

 

 

 

 

Bookmark and Share

Relevante artikler