For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Her er årets Forskningsdagene-plakat

09.06.2011

Tema for årets Forskningsdagene er kjemi, og som slagord for denne festivalen har sekretariatet valgt “magisk og logisk”.

Dette er en variant av et forslag fra Gabriele Brennhaugen i Stavanger, som blant annet er en av ildsjelene bak at Barneuniversitetet kom til Norge og ble en del av Forskningsdagene.

Slagordet passer godt for kjemi, men beskriver samtidig elementer av all forskning, uansett fag. Tittelen trykkes på plakaten for Forskningsdagene 2011, som er formgitt av Jan Neste.

Plakaten har nynorsk tekst på den ene siden og bokmål på den andre. Det er også laget en ”søsterplakat” som lokalt program kan trykkes/skrives på. Søsterplakaten er formgitt slik at den passer sammen med hovedplakaten.

Plakaten kommer som vanlig i både A1 (den store varianten) og A3, og søsterplakaten finnes i A3. Plakatene kommer snart fra trykkeriet og kan bestilles gratis i nettbutikken så snart de kommer inn på lager.

Alle plakatene kan i tillegg lastes ned fra Forskningsdagenes nettsider. Dermed kan man selv trykke opp plakatene i det formatet man ønsker, eller bruke plakaten til eget materiell. Det kan være som bakgrunn for annonser, brosjyrer, lokale bilag flygeblader, bannere eller lignende. Ta gjerne kontakt med sekretariatet om det skulle være behov for spesialtilpasninger.

Plakaten sendes neste uke til barne-, ungdoms- og videregående skoler, folkehøgskoler, bibliotek, museer, universitets- og høgskoleavdelinger, ulike leverandører, samt alle arrangører av Forskningsdagene.

 

Bookmark and Share

Relevante artikler