For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Populær forskernatt på NTNU

04.09.2012

Også i år ble alle plassene på NTNUs Forskernatt-arrangment i Trondheim revet bort. På fire minutter var 1100 elever fra videregående skole påmeldt.
 

Dette er et av de aller mest populære arrangementene under Forskningsdagene, og i år følger også Bergen på med et lignende arrangement for ungdom.

Årets arrangement er det åttende i rekken, og 180 forskere bidrar med over 40 aktiviteter på Gløshaugen denne fredagskvelden. Det hele foregår i Realfagsbygget 28. september fra klokken 20-24, og er en del av EU-satsingen Researchers’ Night.

Stikkord for kvelden er opplevelse, nysgjerrighet og interaktivitet. Det blir en rekke stands, lab-ekskursjoner og foredrag. Titler for kvelden er blant annet «Kunstig liv på lab'en», «Fra stein til solceller» og «Doffen hakke daua». Forskning på Supermaterialer og svevetog, forurensning, kjøkkenfysikk og om språk gjør oss smartere står også på prorammet.

Det er elever og lærere fra videregående skoler i Trøndelagsfylkene som deltar på arrangemetet. 

 Mye interessant å lære om forskning og videre utdanningsmuligheter på Forskernatt på NTNU i Trondheim.Mye interessant å lære om forskning og videre utdanningsmuligheter på Forskernatt på NTNU i Trondheim.

 

Bookmark and Share