For arrangører
Forskningsdagene
Nasjonal ledelse Forskningsdagene,
Norges forskningsråd,
Postboks 564,
1327 Lysaker,
telefon 22 03 74 44,
forskningsdagene(at)
forskningsradet.no


Facebook
Forskningsdagene

Annonsering, sosiale medier med mer

Forskningsdagenes felles profil viser fellesskap og sammenheng mellom arrangementene rundt omkring i landet. Vi utarbeider derfor egne maler for annonsering i avis og på nett.

Annonsemalene finnes i både farger og svart/hvitt, på bokmål og nynorsk og i flere ulike størrelser. Ta kontakt dersom du trenger tilgang til annonsemalene.

Bannerannonser

Forskningsdagene har to bannerannonser for bruk på nett. Disse kan lastes ned fra høyre kolonne, eller kopieres direkte fra skjermen ved å høyreklikke på selve bildet og velge kopier.

Banneret lenkes til hovedsiden for Forskningsdagene: www.forskningsdagene.no, til fylkessiden eller til en enkelt arrangementsbeskrivelse på disse sidene. 

Du kan også lage en bannerannonse ut fra verktøykassen. Denne blir klar i juni. Send en mail til sekretariatet dersom du trenger tilgang til denne.

Bannerannonse med dato

 

Logo med dato, motto og snurr

 

 

Facebook, Twitter og Instagram

Vi i Forskningsdagenes sekretariat gjør mye av annonseringen vår på Facebook. der har vi en side rettet mot publikum som heter Forskningsdagene og en lukket gruppe for arrangørene som heter Forskningsdagenearrangører. I tillegg har vi en egen gruppe for de som arrangerer Forsker Grand Prix. Lik gjerne siden v&ar og meld deg inn i gruppen! Tips oss gjerne om Facebookarrangementer dere har laget. Da kan vi lenke disse til vår side.

Vi bruker også Twitter og Instagram.

Bruk av emneknagger

Vi oppfordrer alle til å bruke den felles hashtagen #forskningsdagene (ikke #forskningsdagene2018 #forskningsdagenepåustaoset o.l.). Når det gjelder Forsker grand prix brukes #fgp, selvom det også brukes som engelsk tag for "fat girl problems". Oppvekst er tema i 2018, så #oppvekst er også en tag man kan  bruke.

Fylkesvise URL'er

Hvert fylke har sin egen side på Forskningsdagenes hjemmeside. Her listes alle forskningstorg og arrangementer i dette fylket. Url'en (nettadressen) til den enkelte siden settes sammen av www.forskningsdagene.no + /{fylkesnavn}

Disse url'ene er fine å bruke i lokal markedsføring.

Vi har også mulighet til å lage domenenavn og lenke dem til lokale arrangørers egne sider, slik vi feks har gjort med adressen www.forskningsdagene.no/bergen.

Bookmark and Share